Kanttekening op het stuk van Tim.

By 23 september 2015 Geen categorie No Comments

Tim’s mening over het ontbreken van damesteams zou terecht zijn als hij van de hoed en de rand wist. Normaal zouden er twee damesteams afreizen naar Polen, ware het niet dat één van de teams vorig seizoen is komen te vervallen. De dames van Keistad zouden zeker gegaan zijn als er een betere communicatie was geweest vanuit de bond. Door deze miscommunicatie zijn zij benadeeld. Omdat zij niet beter wisten dat dit toernooi op 3-4 oktober gespeeld zou worden, hebben de dames hierop hun agenda ingevuld. Pas tijdens het Dikkebustoernooi hebben zij te horen gekregen dat die data niet correct was. Ook de heren van Groningen hebben pas in Helmond tijdens de NK  te horen gekregen dat die data niet klopten en gelukkig hebben zij hun agenda nog wel kunnen aanpassen. Ik hoop dat er in het vervolg een betere communicatie is tussen de bond en de betreffende teams. Zo gauw ik de toernooidata in mijn bezit heb zal ik deze gelijk bij mij op de site plaatsen onder het kopje  ” toernooien” en het via Facebook laten weten.

 

Hans Janssen