Het WK 2014 is voorbij

By 10 augustus 2014 Selecties No Comments

Het WK 2014 is voorbij en we zijn terug in Nederland. Gisteren eindigden we in Thury Harcourt op de 6e plaats. Ook de heren -21 en dames -21 hebben een mooie 6e plaats behaald en de Nederlandse heren hebben na een sterke wedstrijd tegen Zwitserland een 5e plaats bemachtigd.
Met de 4-uit-verdediging hebben we een sterk vernieuwende tactiek laten zien tegen de top van de damesklasse. Hiermee hebben …we het Nederlandse damespolo een boost kunnen geven en dit maakt ons een trots team. We willen heel graag via dit bericht iedereen bedanken die oranje in de afgelopen maanden en de laatste week tot het eind gesupport heeft, jullie waren ook dit jaar weer fantastisch publiek! En ook aan alle thuisblijvers die meegeleefd hebben achter de pc: bedankt voor de leuke, motiverende, mooie berichtjes!

door Suzanne van Rijn